yhtä juhlaa

alkaa himppasen verran ottaa päähän tämän blogialustan kommentointivaikeudet. Olen aamun blogikierroksella seikkaillut vaikka missä, ja joka puolelta lentävät kommenttini ulos. Riippumatta siitä, kommentoinko anonyyminä vai nimimerkilläni ja kuinka kauniisti kommentoin.
Aaaargh.

*
Yhdistimme eilen kaksi merkittävää juhlapäivää ja vietimme kansallista korvapuustipäivää ja kansainvälistä opettajien päivää. ("korvapuusteja opettajalta?"; "pullamössöopen päivä?"; "pullapoikaopettajien päivä?").
Enimmäkseen juhlimme syömällä korvapuusteja (ne jotka kykenivät, en minä) ja muistuttamalla jälkikasvulle, että opettaja on kuningas.
Pikkusisko oli ottanut - tapansa mukaan - kansainvälisen opettajien päivän hyvin tosissaan ja koulumatkalla kuulemma kerännyt opettajalle kimpun syksyn lehtiä ja toivottanut aamulla paljon onnea.

Aikuisten kesken puolestaan illan hämärässä juhlistimme hraHakkaraisen hankkimia uusia viskilaseja.
Hmh, ei ole viski tällä hetkellä minun juttuni.

Siinä lämpimästi hämärässä istuessamme totesimme, että ei ole ihmissuhde mutkaton, ja että jotain on kovasti tullut väliimme. Että emme nyt ole niin läheisiä kuin joskus. Ja että se kyllä karvastelee.
Leevi-kisulainenhan se välissämme kuorsasi ja kehräsi ylen onnellisena ja kissamaisena, juuri siinä kohdassa johon parhaiten osuu pikkulampun pehmeä valo.

*

1 kommentti:

  1. Kommentoinnissa on ollut paljon ongelmia blogeissa, jotka käyttävät sellaista kommenttilaatikkoa, joka on heti tekstin perässä. Jos käyttää pop-up-kommenttilaatikkoa, ei ongemia ole yleensä ollut. Itse en esim. joiltain koneilta pääse lainkaan noihin edeltämainittuihin, mutta ponnahdusikkunoihin voin kommetoida surutta mistä vaan. Outoa.

    Jos Leevi-kisulaisen väliintulo on suhteenne ainoa ongelma, menee teillä todella hyvin! :) Onnea siitä!

    VastaaPoista