perjantai 30. joulukuuta 2011

perjantain narinat

viime päivät olen sahannut aneemis-apaattisissa merkeissä koti-verstas-akselilla.
Aneemisena verstaalle ja apaattisena kotiin. Tai päinvastoin.
Haaveilen hiljaa lämpimistä välimerellisistä tuoksuista, siitä että voisi vain olla, päästää hetkeksi irti.  Ja olen matalamielisesti kateellinen kotijoukoille, jotka löhöävät ja lepäävät, ovat täynnä tarmoa ja energiaa kokonaisvaltaisen laiskottelun jäljiltä.
Huomasin, että olen taas laistanut omegakolmosten haukkailun; se vie minut aina tähän samaan olotilaan.
Miksi itsestään huolehtiminen on niin paljon vaikeampaa kuin muista murhehtiminen? Miksi on niin paljon vaikeampaa pakottaa itsensä syömään hyvin, liikkumaan riittävästi, elämään säännöllisesti?
Ryhtiliike.
Sitä olen vailla.

*
Suurinta päänvaivaa viime päivinä on aiheuttanut nykypäivän välttämättömyysaparaatti eli kännykkä. Se on pitkin syksyä täysin omavaltaisesti seulonut puheluitani: "valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä", se väittää lapsille, esimiehille ja kaikille keskeisille ihmisille, mutta ei lainkaan puhelinmyyjille.
Olen yrittänyt vaivalloisesti käydä tutkimassa puhelinaparaattien tarjontaa, mutta toistuvasti saan ahdistusreaktioita.
En halua mitään sellaista klääpittävää laitetta. Kun minulle soitetaan aina silloin kun olen leipomassa (tosi harvoin siis) - niin arvatkaa vaan miltä se kähmynäyttö näyttää kun vastaan kädet kyynärpäitä myöten jauhoissa ja rasvataikinassa? (tästä syystä luultavasti on nykyinen helistimeni raunioitunut, se on täynnä jauhoja ja hiivaa; uuniin vain)
Enkä halua sellaista, missä on kamera ja netti ja mikroaaltouuni ja uima-allas samassa.
Haluan puhelimen. Mahdollisesti tekstiviestiominaisuuksin.

3 kommenttia:

 1. Kävin oikein gigantin siuvilla katsomassa puhelimia,kun tätä luin. Olisin laittanut linkin omaani, joka on maailman paras.
  Mutta,sitä ei enää tehdä.
  Maksaa n.30e.
  Siinä on kaikki mitä tarvitsee.
  Simpukkamalli,että kestää työn. Txt ominaisuus,selkeä näyttö ja kunnon näppäimet.

  MInut nauretaan aina liikkeistä ulos,kun olen puhelnta katsomassa.

  Jos puhelin on juuri sellainen uima-allasosastolla varusteltu,niin eikö se haukkaa jo hieman liikaa tilaa? Noin kuin ajatusmallina silloin on se,että oletkin oelmassa vaan sitä luuria varten koko ajan.

  Tämä on kovin hämmentävää.Miun mielstä puhelimen tärkein ominaisuus on se soittaminen.
  Hmm.

  Ryhtiliikettä olen minäkin vailla, ja siihen vahvasti taas orientoidun.Oikeastaan jopa hieman odotan sitä näin vuoden vaihtumisen kunniaksi. Tuntuu aika kivalta.

  hyvää tätä.
  Ennen kaikkea taas seuraavaa.
  Jaksamista sinne verstaalle..

  VastaaPoista
 2. niinpä. rikoin rakkaan vanhan ja hyvin palvelleen simpukkamalliseni eikä samanlaista saa enää. tai mitään simpukkaa. simppeliä, millä voi soittaa ja tekstata. saa olla kamerakin - mutta sivuosassa, en halua huippukameraa jolla voi soittaa. en nettiä enkä gps:ää. en musiikkia.
  halusin juuri tuollaisen, jonka vintti kuvasi. ei onnistu. miksei???

  aloita varovasti se ryhtiliike, ei kannata reuhtoa.. jokunen omega ensin. vähän liikuntaa. ryhtiytyminen tulee kuitenkin itsestään nyt, kun päivät alkavat pidentyä. kohta on töistä tullessa valoisaa!

  mukavaa vuodenvaihdetta
  -kaisa

  VastaaPoista
 3. kaisa ja vintti: mihin oikein ovat kadonneet ne simpukkamallit? Tai normaalit puhelimet ylipäätään; kaikki ovat niitä kähmintänäytöllisiä. aargh.

  VastaaPoista