kodinhoidollislamaannus

Viikonlopun ahd.angst.:
- olen kotihommalamaannuksessa. En jaksa. Ei huvita. Lopputulos on kautta linjan sen mukainen. 
- yläkerrassa vesivahinko, meillä edellisen asukkaan (holtittomasti) asentama kattopaneeli. Yritän olla ajattelematta.kodinhoidollislamaannus tuottaa masentavia lopputuloksia

Viikonlopun kivuuksia
- kotihommalamaannuksen takia istuin enimmäkseen sohvannurkassa lukemassa. Finalisoin kaksi kivaa kirjaa ja aloitin kolmatta. Ajattelin että voisin ehkä muuttaa Islantiin ja sitten ajattelin että en melko varmasti kiipeä Everestille. On mahtavaa oppia tuntemaan itsensä ja on ihan valtavan huojentavaa huomata, etten halua mistään hinnasta kiivetä Everestille.
Islantiin muuttamisen hylkään ihan vain hraH:n takia, koska hänen mielestään ilmansuunta on varsin väärä. Jos pitää valita hraH:n ja Islannin välillä, niin valitsen hraH:n; pahoitteluni Islanti.

- Typerä melko uusi (ja halpa) telefoonini oikuttelee. Telefoonien lakkaamaton hankinta on minusta kerskakulutusta pahimmillaan enkä millään haluaisi investoida luureihin, en vähää, enkä paljoa. Mutta koska talo on täynnänsä nuorisoa, on ihan suotavaa olla kohtuullisen saavutettavissa. Ja mieluusti niin, että kuulee vastaosapuolen puheen. Ja saa niiden viestit.
Torstain ruokakauppaostoksilla hraH ylipuhui minut katsomaan jotain valtavan hienoa ja minun mielestäni aivan älyttömän kallista puhelinaparaattia ja melkein jo ylipuhuttuna ostinkin sen, mutta sitten sanoin että koko juttu on aivan älytön vaikka puhelimeni onkin kelvoton.
Perjantaina yritin lähteä töistä kahdeltatoista, mutta päivä venyi puoli kolmeen, eli yliajalle. Päätä särki ja muuta. Oli kuitenkin pakko käydä hoitamassa muutama kauppa-asia keskustassa ja samalla laahauduin yhteen tavarataloon tuijottamaan sitä samaa puhelinaparaattia. Se oli siinä tavaratalossa kutakuinkin samanhintainen kuin ruokakaupassa ja ajattelin että olkoon, on ollut niin tyhmä päivä että menköön loppukin savikkoon, ostetaan se. Siinä samassa vitriinissä oli myös muita telefooneja ja osa niistä oli puoleen hintaan ja minä ajattelin oikein ponnekkaasti että olisipa hauskaa, jos tuo minun aparaattini olisikin yhtäkkiä puoleen hintaan.
Tuli myyjä ja se oli kovin pahoitteleva, että voivoi, tämä on tämmöinen mallikappale vain. Että sitä ovat monet hipelöineet ja tehtaalle pitää lähettää puhdistettavaksi koko laittimo, mutta saat sen sitten puoleen hintaan.

- lauantaina laahasimme keskenasvuiset kultturelliin kohteeseen pohtimaan matematiikan kivuuksia. Ne nurisivat vähän, mutta tulivat. Matematiikan jälkeen menimme hipsterikahvilaan kahville koko sakki. Oli hauska katsoa viereisen pöydän hipsterimiestä kun törmäsimme sisään kesken hänen urbaanisromantillisen aamukaffehetkensä.

yksi suloisista pulluraposkistani "inhoaa" matikkaa
hän on lapsista se joka näkee jotenkin intuitiivisesti muotoja ja ulottuvuuksia
toivon että hän löytäisi avaimen avaruudelliseen


- ruuanlaitollis-kodinhoidollisen lamaannuksen vuoksi kävimme kirkolla äitienpäivälounaalla.

- maailma pyörii sittenkin, vaikka olen kodinhoidollislamaannuksessa

7 kommenttia:

 1. Minäkään en halua kiivetä Everestille koska Malminkartanon jätemäesssäkin olisi mulle jo ihan tarpeeksi. Enkä ole käynyt sielläkään....

  Olisi ollut ihan superia päästä keskeyttämään sen viereisen pöydän hipsterimiehen urbaanisromantillinen aamukaffihetki, ihan vain siksi etten ole koskaan tehnyt sellaista.

  En käy poikien kanssa kahviloissa....kuin ehkä 3 krt /vuodessa- ja niissä paikoissa ei ole hipstereitä.
  ILoa!

  VastaaPoista
 2. Elisa: mulla alkaa vatsassa murista ja kiertää kun vain sanotaan "Intia" tai "Nepal"; en tosissani halua minnekään vuoristoon kykkimään vuoristo-/ripulitaudin kourissa :)

  Ja oli super: olisitpa nähnyt hipsterin naaman kun käskytin laumaa: "kakarat hei, mennään tänne istumaan."
  Mykistyivät hipsteriressukat kokonaan ;)
  Herätin lisäpahennusta sekä nuorisossa että hipsteripariskunnassa vaatimalla kakkuveroa ;)

  VastaaPoista
 3. Älä enää angstaa, aikunen akka. Se homma kuuluu teineille. :)

  Islantiin ei kannata muuttaa, siellä vesi haisee pierulle. Oikee kamalan hajuselle.

  Känny tarttee sammuttaa minimissää kerran / kk, mieluummin viikottain. Se sekoilee koska sen muisti on täynnä väliaikaistiedostoja.

  Hymyä huulille, kyllä se siitä lähtee meneen. :)

  VastaaPoista
 4. Timo, enhän minä koskaan tosissani :) Elämä on ihan liian kivaa oikeasti angstaamiseen.
  Mä angstaan vain lääkkeeksi (ja vain blogissa), just sen verran että veri kiertää vähän vilkkaammin ja taistelukunto pysyy yllä. Toiset hoitaa sen saman lusikallisella konjakkia ;)

  VastaaPoista
 5. Tästä sen huomaa et on tuore lukija kun ei aina tiiä onko toinen tosissaan vai ei. :DDD

  VastaaPoista
 6. Me ollaan niin kaksosia. Mä kärsin kotihommalamaannuksesta. Oikeastaan en tee mitään järkevää-lamaannuksesta.
  Sit en halua kiivetä minneen. Enkä etenkään vuorille.
  KAveri kertoi lukeneensa yhdestä naiskiipelijästä, joka oli johonkin koloon jäänyt kiinni. Se llöydettiin elossa, mutta jääätyneenä, mutta se piti jättää sinne kuoleen kuiteski. KAverin kanssa pohdittiin, et mahtoi naista ketuttaa kun sellaisen harrastuksen hankki. "miksen istu sohvalla lukemassa".

  Ihania kulttuurijuttuja te teette. Kiusaatte hipstereitä ja noin.

  Sun elämää! Mä haluan sen elokuvana!

  VastaaPoista
 7. Timo: suhtaudun kuolemanvakavasti itseeni; mutta elämään en koskaan, tämähän on suurta farssia vain! Sen verran pitää kuitenkin nillittää, valittaa ja vaikertaa että elämässä on myös vähän maustetta mukana.

  P: *puist*, juuei, en kiipeä minneen. ikinä. En edes keittiötikkaille, jos vain suinkin voin välttää.
  Tää meitin elo on joku pekka-ja-pätkä meets Oliver-and-Stanley -leffa. Mä olen se, jota justiina /Oliver kalauttaa jollain painavalla esineellä päähän.

  VastaaPoista