torstai 26. marraskuuta 2015

Hajavinkkejä

Vinkkejä marraskuun selättämiseen
Kaakao!

Vinkkejä teini-ikäiselämään
Niele se tosiasia, että ne eivät ikinä ole yhtäaikaa poissa tai kotona. Kumpaa ikinä enemmän haluatkaan, niin ikinä eivät.
Jos haluat, että ne olisivat poissa, niin eivätkö vain haluakin notkua kotona.
Jos haluat että notkuvat kotona, niin eivät kumminkaan.

Lisää vinkkejä marraskuun selättämiseen
Fleece (kuuluu sanoa ettl vleeke) Ei ole yhtään liioittelua kääriytyä fleecevilttiin ja huppariin ja tossuihin. (ja juoda samalla kaakaota)

Vielä lisää tarkentavia vinkkejä marraskuun selättämiseen
Kaakao on lääke. Siihen ei kuulu laittaa mitään härpellyksiä, eikä siitä nautiskella. Se on lääke. ja sipuli on mauste; ei kasvis. Sitä ei kyllä tarvitse, eikä ehkä kannatakaan laittaa kaakaon joukkoon. se oli ihan vaan ylimääräinen hajahuomio

Lisää vinkkejä teini-ikäiselämään
Vaikka luulet että ne eivät kuule, niin kuulevat kumminkin. Vaikka kuinka yrität naamioida aikuistenvälisen perheneuvottelun roskienvientireissuksi ja käyt siellä piharoskiksen takana kuiskaamalla ja muinaismandariinikiinaksi sen neuvottelujutun, niin joku teineistä kuulee kumminkin ja vetää väärät johtopäätökset.

Vielä lisää vinkkejä teini-ikäiselämään
Eivät ne kumminkaan kuule. Jos luulet että viesti meni perille, niin ei se kumminkaan mennyt, vaikka sanoit suoraan ja kovalla äänellä ja sait joojoo-kuittauksen, niin ei se silti kuullut. Usko pois. Varmempaa on mennä ulos kuiskimaan.

Edelleen lisää vinkkejä teini-ikäiselämään
Jos luulet että on hankalaa tunkea uhmaikäistä kurahaalariin, niin yritäpä survoa teini-ikäinen edustusvaatekertaan.
Kyllä ei onnistu.

Marraskuunselätysvinkki
Ei ole liioittelua ottaa päivätorkkuja. Fleeken alla. Kaakaon jälkeen.

Teini-ikäiselämävinkki
Ole niiden kanssa enimmäkseen samaa mieltä. Oli aihe mikä tahansa; mutta aivan erityisesti opettajien /vanhempien /kavereiden tyhmyys /tarpeettomuus /taitamattomuus. Myönnä, myönnä, myönnä.
Ainakin aluksi.

ps.
vinkkien toimivuudesta ei ole mitään persoonakohtaisia takeita. Ei ole testattu. Hatusta tempaisin.

4 kommenttia:

 1. Meinasin kuolla nauruun :D En tosin ole ihan hirveästi nukkunut niin ei kovin ihmeitä tarvita että alkaa kikatuttamaan. Mutta nuo teinivinkit pitää kyllä niin paikkaansa. Tosin meillä tahtoo välillä olla niin että tahtovat vetää vähän turhan siistiä päälle esim harkkoihin ja sitten riidellään siitä että josko voisi laittaa jotain vähän rynttysempää. Mutta kun kyllä ei voi koska on tarkkaa minkä näköisenä liikutaan kylillä. Vaikkakin vaan harkoissa. Meillä tällä hetkellä myös agendalla se, että tarvitseeko hiuslakalla ja kaiken maailman hajusteilla myrkyttää muu perhe vai riittäisikö jos niitä suihkisi vähän vähemmän. Ja tämä x 2. Sivuriitelyä myös siitä että tarvitseeko niitä hajusteita ruikkia esimerkiksi ulkovaatteisiin vai riittäisikö että sitä vaan sinne orastavan parrantynkensä juureen sutisi. Nää on vielä siinä iässä että ne luulee että more is more on juttu.

  VastaaPoista
 2. Päivätorkut ovat parhautta, fleeken alla. :)

  VastaaPoista
 3. Fleeke käy jos se on kaunis ja tai pinkki. Olis varmaan mukavaa, mutta ku se on vakava tyylikysymys :D
  Mikä on outoa koska voin olla juoksutrikoissa kyllä, mutta en fleekessä...

  Tosta teini-ikä jutusta juuri eilen marisin. Lähinnä sitä et voisko ne joskus olla poissa ja jos ovat niin voisko olla yhtä aikaa. EN kestä sitä et aina on YKSI kotona. Tiedän et kohta itken sitä kun ne kaikki on aina jossain. KOhta se tapahtuu.

  Hyviä neuvoja!

  VastaaPoista
 4. P: ei fleekeä muualla käytetäkään kuin kotona, mieluiten siellä fleekepeiton alla :) (tyyli ennen kaikkea!)

  IKINÄ kaikki ei ole poissa yhtäaikaa. Aina jossain nurkassa notkuu joku.

  VastaaPoista