viikonlopun jäljiltä

Toteutui:

kissat näytelty. Laatuarvosteluissa molemmat olivat nättejä, vertailuissa hävittiin vielä nätimmille.

kakrun kiipeilykisat. Kaikesta päätellen onnistuneet: sormenpäät puhki, lapsen kasvoilla kestohymy. Viiden junnun joukossa parhaan kiipeilykaverin kanssa jaettu neljäs sija.

Hoosianna. Hoosi-aaa-aa-aaanna! Kirkkokahveilla entisen mummopiirin kivin mummo jallitti minut pitämään piiriä taas ja pitkästä aikaa ensi keväänä.  Mummopiirin paluu. Kai se on ihan hyvä juttu. Jee.

Ex tempore -leffailta koko perheen kanssa. Ties milloin viimeksi? Katsottiin ensin piinallinen myötähäpeäelokuva, Peter Sellersin tähdittämä The Party ja toisena Marx-veljesten Päivä lännessä. Unohtui:

adventtikynttilä tai ei unohtunut, mutta kun levitin lehden aamukahvin seuraksi pöytään, ei siihen enää kynttilää mahtunut

jouluvalot tai ei unohtunut mutta en vaan jaksanut kaivella niitä vielä esiin. 

jouluverhot ks yllä

ovela lavastus; kynttilöitä on ennenkin poltettu

Note to self:

kahden kissan pesu samana iltapäivänä on urakka olin ostanut hraH:lle tykkään susta -kismetin kahvin kanssa; mutta olikin pakko antaa se teinille kiitoksena pesu-urakasta, se oli sen verran tunteita kuohuttava kokemus. Teini ilahtui. Ja minä myös. Vaikka tykkään hraH:sta, niin kyllä teini kumminkin enempi sen suklaan tällä kertaa ansaitsi.

kissaeläin vaatii kuivapesua


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti