Epäblogosfäärinen

Menin viime sunnutaina illansuussa venkuraposeeraukseen peilin eteen noin ihan vain vertailun vuoksi ja muistuttaakseni, miksi ei kannata ihan kaikkia blogeja käydä lukemassa ja myös siksi miksi ei kannata julkaista kuvia itsestään missään

Ylhäältä alas:

tukka pörheä (ulkona oli satanut ensin pientä tihkua ja sitten paljon sadetta)

kynsien alla taikinaa (2xleivänleivonta)

käsissä ja myös kynsien alla ketjuöljyn jämät (grr, pyörästä lähtivät ketjut ylämäessä)

paidanselkä hikinen (ketjunkorjausurakka sadepuvussa, vrt. myös hiukset)

varpaat märät (ketjunkorjausurakka, tossut kastuivat läpi)

säärissä hiusväriä (teinin itsetunnonkohottamishiusvärjäysurakka illansuussa; en sentään yrittänyt värjätä säärikarvoja)En sitten viitsinyt ottaa kuvaa itsestäni.

Natisin epäblogosfääristä kohtaloani Lehtorille.
ei ihme, että mulla on kehno itsetunto kun mä vertaan itseäni semmoisiin viileisiin vaaleisiin hillittyihin ja hallittuihin kauniisiin naisiin, joilla on helyjä ranteissa ja kauniit kädet ja valivalivalivali
"Sulla on tommoset kädet koska sä teet asioita"

niinpä kai sitten

Vaikka kyllä siltikin olisi kivampaa olla helähteleväis-kuohkeatukkais-viileänvaalea-eteerishymyinen blogipersoona eikä lainkaan taikinais-ketjuöljyis-hiusvärillispörheä epäblogosfääripersoona.

höh.

Kommentit

 1. Mä kyllä kannatan enemmän taikinais-ketjuöljyis-hiusvärillispörheitä, koska heissä on mielestäni enemmän Sitä Jotakin <3 Sitä paitsi (epätieteellis)tutkimusteni mukaan ketjuöljyis-blogipersoonissa on enemmän potentiaalia, mitä tulee kirjoittamistaitoihin ja heihin on tällaisen tavallisen pörhötukkais-sähläistaipuvaisen helpompi samaistua kuin niihin täydellis-hehkuti-ihmisiin :)

  VastaaPoista
 2. Pitäisi mennä ensi viikolla työhaastatteluun (apua!!). Arvostaakohan potentiaalinen tuleva työnantaja enemmän soutukänsä-mustikkakäpäliä vai eteerisen kauniita blogipersoonakäsiä? Kyseessä toimistotyö, ei asiakaspalvelua. Vaikka olen kuinka puunannut kynsiharjalla ja pyykinpesuaineella, kynnet ovat vieläkin suttuisen näköiset mustikanpoiminnan jäljiltä. Lisäksi kämmenissä on muutama kelpo kovettuma soutuharrastuksen ansiosta. Miten saan kädet siistiksi vajaassa viikossa?? Viikonloppuna täytynee tilapäisesti korvata terveelliset harrastukset manikyyriillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hattu ja hansikkaat.
   Tiedäthän että hieno nainen käyttää hattua ja hansikkaita? Voit ottaa mukaan myös parasolin (aurinkovarjo) jos on kaunis sää.

   huom. ei kumminkaan näppylähanskat vaan -pitsi!

   Poista
 3. Pitäähän niille eteerisille-viileille-vaaleille-blogipersoonille olla vähän vastakohtaa. Jos oltais kaikki samanlaisia, niin sitten kukaan ei ehkä vaivautuisi katsomaan niiden ässälle taipumista. Ja niin se vaan on, että tekijöitä ei ole koskaa liikaa ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanasti sanottu Lehtorilta. Minä en kanssa ole viileä enkä vaalea enkä kovinkaan eteerinen. Olen valinnut niin, että ajattelen hirmu vähän peilejä, vaatteita, hiuksia, koruja, meikkejä, sisustusta ja sen semmoista. Ja enemmän sitten muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. enemmän kannattaa ajatella muuta ja vähemmän peilejä, niin on selvästi parempi.

   Poista
 5. OLisit nyt vaan ottanut sen kuvan ja rohkeesti postannut. Sellaista tarvitaan kaikkien tällättyjen mutruhuulien keskelle!

  VastaaPoista
 6. Miten muuutes teidän nuorisolaiset? Meidän neidit ovat omaksuneet kauneudenhoidossa luomulinjan, vaikka en kyllä ole missään vaiheessa kieltänyt meikkaamasta (mutta en kyllä osaa siinä neuvoakaan). Nyt menivät seiskalle, ja yksi valittaa, että kaikki uuden luokan tytöt ovat kauhean kiinnostuneita meikkaamisesta ja kauneudenhoidosta ja fitnessistä ja muodista ja trendeistä, eikä niiden kanssa ole mitään yhteistä puhuttavaa ja ne vaan mulkoilevat kummissaan... Olenko kasvattanut nyky-yhteiskuntaan sopimattomia yksilöitä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaatteistaan nuo ovat aika tarkkoja, ja kummallakin on ihan selkeästi oma tyyli, mutta eivät ne siitä minun kuulteni juurikaan juttele tai sitä pohdiskele.
   Luomunaamalla ovat toistaiseksi lähteneet maailmalle.

   Eikö nyky-yhteiskunnalle ominaista ole monimuotoisuus? Ehkä uuden luokan tytöistä ne kovaäänisimmät ovat fitnesstä ja trendiä?

   Poista
 7. Täällä kanssa yksi, jonka ulkomuoto ei vaan sovi valokuvattavaksi noiden eteeristen persoonien joukkoon. Kerran kun kuvittelet näyttäväsi ihan ok, mutta menetkin porukkaan, olekin se harmaavarpunen, homssuinen jne. Olisi kiva, kun joku uskaltaisi etunenässä julkaista meistä ei poseeraavista kuvia ensin, voisin tulla sitten perässä, EHKÄ!
  Mutta Lehtorille pointsit vastauksesta <3

  VastaaPoista
 8. Oi rakas Marika😁. Oisit vaan postannut. Maailma tarttee epätäydellisen täydellisiä tekijöitä. Mä en itse edes lue niitä super kauniiden juttuja mistään koska ne ei kiinnosta.
  Mä oon kiinnostunut vaan meistä kivoista ja hauskoista. Huom.luokittelen itsenikin sellaiseksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti