tiistai 30. tammikuuta 2018

Kolme huonoa

Liiallinen positiivisuus ei sovi ihmiselle, tulee kärttyisäksi.
Selvästi olen ollut liian positiivinen viime aikoina, koskapa Tuulan ja RvaK:n Kolmet kurjuudet koskettivat yltiöpositiivisuuteen ajautumassa olevaa peruskääkkäsieluani.Kolme huonoa asiaa päivässäni

1. työnarina osa a) Kuulen jatkuvasti että meillä pitäisi olla iltapäivystystä. Kun järjestän sellaisen, väkeä lappaa ovista ja ikkunoista. Tai sitten ei. Hiljaista on. Tulee todella tarpeellinen olo. Grr.

2. työnarina osa b) Yritän sorvata hienoa powerpoint-esitystä. Osaan tehdä hyperlinkit ja haluaisin käyttää niitä, mutta viimeksi kun esitelmöin, juuri hyperlinkit ajoivat esitykseni johonkin merkilliseen selvitystilaan ja olen sittemmin traumatisoitunut.
Jotenkin pitäisi saada muutama aaneljä powerpointiin ujutettua niin että takarivikin näkee. Grr.
Miten ihmeessä palataan hyperlinkistä takaisin showhun? Miksi se viimeksi ei toiminut?

3. liukkaus. Olen ihan varma että tänä talvena murskaan ranteet, lantion, reisiluun tai kaikki nämä. Kyllä en hanki mitään piikkejä kenkiini, niistä tulee kammottava ääni. Grr.

Kolme huonoa asiaa minussa

1. sisäinen ääneni aloittaa kaikki lauseet aina "ei kumminkaan"

2. olen kasauttaja. Ympärilläni on kasoja. Pyykkikasoja, kissakasoja, paperikasoja, kirjakasoja, vaatekasoja, ruokakasoja, mitävaankasoja.
Jos rupean vaikka kokkaamaan, en raivaa kasoja ennen ruuanlaittoa. Yritän ahtautua johonkin pieneen lokoseen. Sitten ihmettelen kun ei ole tilaa.

3. hengenvelttous. En jaksa. Ei huvita. Onkspakko.

Kolme huonoa asiaa elämässäni

1. jumittuneisuus. Koska edellisen kohdan 1 ja 3. En pysty harkitsemaan esim. uuden työpaikan hakemista (tai mitään muutakaan uudistumista), koska en kumminkaan sitä saa ja sitä paitsi en kumminkaan jaksa, ei huvita ja miksolispakko.

2. migreeniuhka. Pakottaa elämään masentavan säntillistä elämää. Niin kauan kun elelen kuin stressivapaa askeetikkomunkki, menee ihan hyvin.

3. kuorsaava kissa. Se vie sängystä enemmän tilaa kuin Lehtori tai uhmaikäinen kakara, ja kuorsaa myös kovemmalla äänellä. Ja kaiken lisäksi se puree jos yritän töniä sitä sivuun.


Kolme huonoa asiaa tänä vuonna

tätä vuotta on mennyt vasta niin vähän, ettei onneksi ole ehtinyt mitään ihan kammottavan katastrofaalista, mutta

1. yhden teinin kouluasiat. grr. grr ja grr. Tulisi nyt järkiinsä se kakara! (tai siis tulisi samoihin järkiin kuin minä, tietysti. Eikä olisi niin perustelevainen ja pseudofiksu)

2. polvi. grr.

3. en kumminkaan jaksa keksiä kolmatta asiaa. sekin vielä. grr.elma

12 kommenttia:

 1. Anteeksi, mutta jos tuo alakuvan irvistävä ilves on se kuorsaava kissa, niin veikkaanpa, että se osaa myös lukea. Ja vittuilee siksi ilkkumalla tuon näköisenä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. elma ei kuorsaa, eikä kovasti purekaan, mutta kiroilee kyllä ja herkästi!

   Ulkonäöstään huolimatta elma on todellinen jänishousu.

   Poista
 2. Kasauttaja täälläkin - mut hei hyviä ollaan näin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kasoissa piilee arjen eleganssi, luulisin.

   Me ollaan hyviä <3

   Poista
 3. Kasauttaja ihan uusi termi, mutta vanha ja erittäin tuttu toimintatapa!

  VastaaPoista
 4. Hei ihanaa, että teit tämän! <3 Tää oli ihana ja hihityttävä! :D Jos nyt siis toisen huonoista jutusta saa niin sanoa...

  Kasauttaja muuten täälläkin.

  VastaaPoista
 5. Kyllä! Minäkin olin selvästi ajautumassa vakavaan yltiöpositiivisuuteen, joten pakkohan tämä oli tehdä. Ja mullakin on kissakuva.

  VastaaPoista
 6. Mä en ole kissaihminen (tai siis yritän väittää itselleni etten ole, koska miäs on allerginen), mutta voisin ihan helposti ottaa meille tuollaisen ilkikurisen näköisen, ylvään ilveksen. (Voisihan se miäs muuttaa vaikka autotalliin pois jaloista aivastelemasta, mahtuisi sänkyynkin paremmin.) Elmalle extrarapsutukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ole ihan varma, onko Elma kissa. Se on ilmeisesti bokserin ja oravan risteytys. Luulisin.
   Tunnetaan myös nimellä RuSu (Tikru - Nasu - Ruu)
   Pöhelö elukka <3

   Poista