uudenvuoden hommeleita


Olen vähän huono suunnittelemaan vuodenvaihteen juhlia joten pistin googlettimeen hakuun että gaala, uusi vuosi ja Turku.

Ajattelin että löytyy joku semmoinen gaala, kalaasi tai muu juhla, mihin voisi pukeutua tiaraan ja iltapukuun ja mennä vähäsen  vaikka kuokkimaan uuden vuoden aattoiltana. 
Ei kumminkaan kovin myöhään, kun olen aika väsynyt kaikesta ylenpalttisesta joulunjuhlinnasta.

Epäilen että googlettimessa oli jotain vikaa, koska päädyimme korismatsiin. ja kaiken lisäksi yli vuorokautta ennen vuodenvaihdetta.



En ole koskaan käynyt korismatsissa. (*)
Oli kyllä hauskaa ja kelpoisa ajanviete. 
Ja samalla tuli katsastettua melko uusi palloiluhallikin, kun en ole saanut aikaiseksi vielä käydä siellä.
Ehdotin Lehtorille että rupeamme fanittamaan ja menemme uudestaankin.

Ja sitten kysyin yhdeltä teiniltä, että voinko ruksia nyt heti vuoden 2019 suunnitelmalistaltani yli että kokeile jotain uutta ja erilaista.
En kuulemma voi.
Mutta ehdin kuulemma lisätä sen vielä vuoden 2018 listalle ja ruksia yli. Että tuli hoidettua sitten sekin hommeli vielä tänä vuonna.


 Vähän ajattelin että haastan kaikkia kirjoittamaan tulevan vuoden listalle kokeile jotain uutta ja erilaista ja sitten kokeilemaan sitä.
Ei tarvitse olla korismatsi.

On aika metkaa joskus ajatella ja mennä vähän oman boksin ulkopuolelle.


Elma ajattelee boksin ulkopuolelta



(*) tai no hyvä on, olen kerran kun täydennysopiskelin ja menimme täydennysopiskeluporukalla katsomaan korista koska yhdellä oli joku nakkikiskavuoro siellä tai jotain.



10 kommenttia:

  1. Mä en ehkä uskalla tarttua haasteeseen. Viimeksi kun uudenvuoden kieppeillä haastoin itseni olemaan avoin uusille asioille, löysin itseni ystävän seurana kristillisestä joulu(njälkeis)konsertista.

    Se oli ihan ok, mutta kovasti mua kummastutti sen johtamisihmisen turhamaisuus. Joka biisin (öh, kappaleen?) jälkeen hän kaivoi kamman taskustan ja sukaisi sivuhiuksiaan. Kun supatin tästä ystävälle, hän meinasi herättää pahennusta saamalla likihysteerisen naurukohtauksen. Kyseessä oli kuulemma äänirauta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä sure Marjaana; mun pitää olla esim. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa, jotka on perinne, ystäväni kanssa hyvin varovainen, sillä takuuvarmasti aiheutamme siellä pahennusta. Emme voi katsoa toisiamme koko tilaisuuden aikana, saati sitten puhua.

      Pahin tällainen kirkkoon sijoittuva tilaisuus on ollut yhteisen ystävämme vihkitilaisuus, johon tämä ystäväni S:n ja hänen tyttärensä kanssa osallistuimme. Pienelle tytölle pidettiin hirveä luento siitä miten kirkossa tulee käyttäytyä. Ja hän käyttäytyi juuri niin kuin oli ohjeistettu. Vaan mitä teki kaksi aikuista naista! Jos pieni tyttö olisi osannut, olisi varmasti hävennyt meitä sydämensä pohjasta, niin huonosti me käyttäydyimme. Lapsiparka, sääliksi käy häntä vieläkin.

      Mutta tämä siis meni taas ihan ohi Marikan aiheen. Minäkään en uskalla ihan varmaksi tarttua haasteeseen, mutta koskaanhan ei tiedä, mitä kaikkea ensi vuosi tuo tullessaan ja onko listalle mitään kirjoitettavaa :D

      Poista
    2. :D
      Marjaana: näin silmissäni sellaisen vanhan kapellimestariherran, joka on pikaliimalla vetänyt kaljun yli hiussuortuvia ja niitä täytyy aina biisin jälkeen asetella. Ihan luonnollista.
      Ja ääniraudoista taas puolitutut kuorolaiset saivat jotain hysteerisiä hepulikohtauksia, kun jossain modernissa kuoroteoksessa johtaja oli antanut äänet, vaikkei pitänytkään. Jee, naurukohtaus! (en vieläkään ihan ymmärrä vitsiä...)

      Minulla ei ole kovinkaan suuria ongelmia kirkkokäyttäytymisessä, mutta erilaiset isänmaallishenkiset ja suuria kansallisia ylpeydentunteita nostattavat juhlat herättävät minussa epäkunnioittavan pikkupaholaisen. (olen kamalaa seuraa esim. linnan juhlien katsomisessa tai jääkiekon mm-kisafinaalien kotikatsomossa, euroviisukatsomoissa tmv)

      Ja totta kai haasteeseen voi ja kannattaa tarttua! Eihän tässä nyt mikään pakko ole valita juuri kirkkokonserttia haasteen kohteeksi. Pikemminkin se tuntuisi olevan kiellettyjen kokemusten listalla, kun niistä arvon leideillä jo on kokemusta :)

      Poista
    3. Mä harkitsen asiaa!

      Mä oon muuten käynyt Marokossa (!) koripallo-ottelussa, ja se se vasta jotain olikin, rummut ja kaikki.

      Poista
  2. Psst....älä kysy teiniltä. Ujutat sen siltä ja itseltäsi salaa listalle vaan :)

    Hei hyvää uuttavuotta ja paljon listoja,kalentereita ja muistilappuja! Ei sillä,että olisi kiire tms, vaan siksi kun listat jne on niin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Listat ja kalenterit jatkuvat, sen uskallan luvata jo nyt!

      Poista
  3. Uuden kokeileminen tekee niin hyvää! Tänä vuonna kävin korkkaritanssitunnilla. Minä, joka en osaa edes kävellä korkokengillä. Ensi vuonna taas joku yksi juttu. Enempään en sentään uskalla lupautua.
    Ihanaa vuotta 2019!

    VastaaPoista
  4. Makuja on toki monia, mutta innostumisesi korisottelusta pistää miettimään, että mitä nautit ennen matsia ;) ;)

    Mutta siinä kyllä olet oikeassa, että joka vuosi kannattaa kokeilla jotain uutta juttua. Minulle vuoden uusi juttu oli puhallettava kanootti, joka osoittautui tosi hauskaksi peliksi hellekesään. Voi olla, että jos ensi kesänä järvivesi on sen perinteisen +17, niin kanootti johon vähän loiskuu aina vettä ei olekaan enää niin hauska.

    Ihanaa Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 😄
      No mutta.
      Nuoria sporttisia pitkiä miehiä. Nakkikioski. Eikai ihminen (=keski-ikäinen nainen) muuta tarvitse, vai olenko liian vähään tyytyväinen? ;)

      Poista