Mien ja miksi?

 Jos ihminen sattuu menemään vaikkapa teatteriin, niin miten ja miksi on mahdollista että edessä istuu aina koripallomaajoukkueen pisin hörökorvainen pelaaja, silinterihattu päässään?

Jos ihminen päättää harjoitella diskotanssia juutuupivideon avulla, niin miten ja miksi on mahdollista että rahiseviin polviin alkaa sattua? Voiko mennä diskoon?


 


Onko sulla mieltä askarruttavia kysymyksiä joihin tarvitset vastausta?

4 kommenttia:

  1. Kyllä on. Esimerkiksi se, että aina kun aikoo laittaa polkupyörän lukkoon sillä sellaisella vanhanaikaisella pyörän takaosassa kiinteänä olevalla lukolla, miten voi olla mahdollista, että takarengas on a i n a sellaisessa asennossa, että pinnojen välissä oleva heijastin osuu justiin siihen lukon kohdalle? Niin että aina pitää ensin pyöräyttää takarengasta ensin, että saa heijastimen pois lukon tieltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin, tämä on ehdottomasti olennainen kysymys!
      Olen pyöräillyt tämän kevään puolella niin vähän, ettei se tämä pinnakysymys vielä ole materialisoitunut kunnolla elämässäni.
      Mutta miten onkaan mahdollista että ne pinnat sillä tavalla onnistuvatkin asettumaan lukon eteen?

      Poista
  2. Tirskis. Haluaisin nähdä tuon teatterikaverin!

    Miksi läppärin laturi on käyttöä aloittaessa aina tyhjä?
    Miksi kuulakärkikynästä ei "ikinä" tule mustetta kun sitä pitäisi käyttää?
    Miksi rymistelen aina silloin kun yritän ja pitäisi olla ihan hipihiljaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisää olennaisia kynäkysymyksiä: miten voi olla että jos laukussa on ihan varmasti kynä, niin sitä ei löydy silloin kun tarvitsee? Ja miten on mahdollista että se kynä löytyy sitten kun enää ei?

      Ja kyllä on olennainen kysymys: miten voi olla että kun yrittää olla hiljaa tapahtuu joku läjähd-romahdus ja hirveä meteli?

      Laturiin en pysty sanomaan mitään, kun lataan aina kaiken täyteen ennen kuin ehtii tyhjäksi. Olen latausneurootikko.

      Poista