Miksi?

- sipuli ei ole kasvis vaan mauste? Se vaan ei ole.

- pyöräily ei ole liikuntaa vaan (ärsyttävä) tapa päästä yhdestä paikasta toiseen? Tulee hiki ja raivohulluus kun pienet suonikohjuiset mummelitkin ohittavat minut vaikka tikkaan kuin sekopäinen mikkihiiri ja hiki lentää kaikista huokosista. Miten se on mahdollista?

- kaikki alkukesästä kivat vaatteet näyttävät nyt ihan tyhmiltä? Ja pärstäin on muuttunut kumottavaksi kuutamoksi, ainakin mitä lomakuvista voi päätellä. Sellaiseksi kuin pirkkapekkapeteliuksella siinä kammottavassa elaine-laulussa.

- sorruin ostamaan halvan turhakkeen, vaikka olin katsonut valmiiksi kalliimman ja parempilaatuisen version? Hajosi ensikäytöllä ja arvatkaa onko kuitti tai takuukuitti enää tallessa? Miksi ostin halvan? Miksi heitin kuitin pois? Miksi turhake hajosi?

- miksi, miksi ja miksi?

- ai miten niin keskiviikkoketutus ja työturhauma?

2 kommenttia:

 1. Jos vaan lempeästi täältä huhuilen, kun kuulostat aika tuimalta :-)

  Työturhauma tuolla avasiminulle koko tämän asian, mikä riveiltä jo irtosi. Kääk.
  Nyt jo?
  Tämä kesä on juossut varsinaista laukkaa,muut on menneet ravataessa,sanon mie!

  Tässä tullaan,miksi miekin emmin kaapistojen kanssa. Köyhä ja halpa.. :-)

  Aurinkoa tähän päivään,

  vintti

  VastaaPoista
 2. vintti: työturhauma, koska heinäkuu on niin hiljaista meillä. Edes pomo ei keksinyt minulle mitään tekemistä (!) niinpä sitten vain pitkästyn.

  Köyhän ei kannata hankkia halpaa: onneksi rimpulakoneliikkeessä oli kiva myyjäpoika, ja sain palauttaa toimintakelvottoman härvelin. Tilasin netista tukevamman ja kalliimman kotiin. Nyt on sitten pakko käyttää sitä...!

  -m-

  VastaaPoista