maanantai 4. heinäkuuta 2011

vastalause

kyllä niin potutti.
Pesin lauantaina mattopyykkiä. Sillälailla urbaanisti lähiön matonpesukoneessa (niin on hyvä linko koneessa, melkein kuivaa mattoa tulee sieltä!) ja oikein innostuttuani myös kotona kylppärin lattialla.
Sunnuntaina aamulla kävin hiplaamassa melkein kuivia mattojani, kääntelemässä ja vääntelemässä ja jo hekumoin puhtailla lattioilla ja raikkailla matoilla.
Ja sitten tuli se pahuksen ukkosmyrsky.

Sunnuntai-illalla menin katsomaan vettätippuvia, ei ollenkaan lähimainkaan kuivia mattojani.

Kiukuttelin koko illan matoistani niin, että hraHakkarainen käski minun laittaa paikallisaviisin mielipidepalstalle tekstiviestipurnauksen aiheesta "tehkää jotain kun ihmisten matot luonnonolosuhteissa kastuvat".

No en laittanut, mutta on se kyllä niin väärin kun ihmisen vastapestyt matot sillälailla kastuvat. Ihan kesken kuivumisen.

**
ulkomaanserkut tulevat huomenissa.

1 kommentti:

  1. Täällä meillä on ihan päinvastoin asiat! Eilen lähdin ihan vartavasten pyöräilemään, kun uutisissa luvattiin ukkosmyrskyä ja ainakin nyrkinkokoisia rakeita. Varmaan arvaatkin, niin ei tullut kumpaakaan. Ihan sai helteessä polkea. Se, jo vain harmitti. Luonnotonta menoa. Arvi takaisin uutisiin, kun ei nämä noviisit osaa! Nyt näyttää lupaavalta, mutta en lähde mihinkään etten taas pety.

    VastaaPoista