Oliokriizi

Kuten tarkkaavaisimmat lukijani ehkä muistavatkin, nykyinen työmatkani kulkee metsätietä pitkin, eikä ollenkaan valaistussa kaupunkiympäristössä.

 


 

Olen nähnyt metsätiellä ainakin murhanhimoisen fasaanin, todella kauniin ketun sekä kärmeksiä

Olen myös todistanut spekulaatioita siitä, että metsätiellä hyvinkin mahdollisesti saattaa kohdata megalodonin ja mikäsenyttaasolikaan-sauruksen.
Kerroin siitä silloin syksyllä Lehtorille, joka on sittemmin ollut kovasti huolissaan metsätiesuoriutumisestani ja useaan otteeseen muistuttanut varomaan erityisesti sauruksia matkan varrella.
Parempi kumminkin katsoa kuin katua.
Eikä olisi hauskaa jos megalodon yhtäkkiä huutaisi yhdellä juuttaan äänellä että pöö ja kävisi vaikka kimppuun.

Yhtenä iltana minulla oli taas pitkästä aikaa iltahommia.
Tietenkin tulin töistä metsätietä pitkin ja eikös se hurja olio tuijottanut minua tienposkessaKyllä semmoista taas on ihmisen elämä.


2 kommenttia:

  1. Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt :) Kaikenlaista asukkia on työmatkasi varrella. Minulla hämmentäviät ovat ne kaikenlaiset hyönteiset, jotka viihtyvät rantakaislikossa. Onneksi ne ovat pieniä eivätkä muistuta megadolonia edes etäisesti :D

    VastaaPoista
  2. Katsoin jo Instassa, että toi olio on kyllä melko hurjan oloinen. Muista, että jos se huutaa sulle "böö", huudat vaan takaisin kovemmalla äänellä :D

    VastaaPoista