liikuntapohdinto 3

 Osallistuin yhtenä päivänä koulutukseen Helsingissä.

tietysti menin ensin väärään hotelliin koulutettavaksi, se nyt on selvä. 



Kävelin tarmokkaasti oikealle hotellille ja sitten olin ihan että wwjd tai oikeammin että msit Mitä Sporttinen Ihminen Tekisi

Keskityin koko päivän siihen, että istun ryhdikkäästi enkä lönötä jotenkin kekkulassa pöytää vasten kun siitä tulee aina niska-hartiaseutu kipeäksi. Minulla tulee usein koulutuksissa niskajumi, kun istun huonossa asennossa. En varsinaisesti ole lyhyt, mutta jotenkin vähän liian lyhyt standardikokoisille pöydille ja tuoleille ja siinä istuessa ja jos nojaa vähääkään käsivarsilla pöytään tulee niska-hartiahankaluuksia.

Ja että en istu jalka toisen päällä tai jalat ristikkäin.

Enkä myöskään istu kädet puuskassa kun siitäkin menee niskakunto sekaisin.

Oli hyvä ja hyvellinen olo. Kerrankin sellainen koulutus etten ollut päivän päätteeksi päänsärkyinen ja kokonaan jumissa. Ja sitten!

Kun minulla on alkavalla viikollakin tiedossa koulutukseen osallistumista, ja olin katsonut senkin paikan jo nyt valmiiksi ja huomasin että sen seuraavan koulutuspaikan lähellä on uimahalli, niin päätin että minäpä testaankin uimahallin. tai siis tämän päätöksen tein tietysti kotona ennen tätä ensimmäistä koulutusta jo

Ja menin nyt heti tämän ensimmäisen koulutuspäivän päätteeksi sinne uimahallille!



En eksynyt! se on aina saavutus

paitsi että en löytänyt virallista sisäänkäyntiä millään

En eksynyt edes sisällä hallissa vaan löysin heti suihkun ja altaan!

Ja menin uimaan!

Ja sain ihan kokonaisen oman uimaradan ilman kassinkelluttelijoita (eli altaan päädyssä seisoskelevia vanhoja setiä) joita on valitettavan paljon omalla tosi pienellä hallillani

Ja uin! Ja uin! Ja uin!

Tuli hyvä olo.

Siitä olo vähän kärsi, kun jouduin odottamaan junaa aika kauan ja laahasin liian painavaa reppua mukanani, mutta seuraavaan koulutukseen lähden pienemmillä kamoilla; en ota tietokonetta mukaan niin on helpompi.

Ja ihan varmalla menen taas sen alkavan viikon koulutuksen jälkeen uimaan.

Ja kun tämä koulutussessio jatkuu syksymmällä yhdessä toisessa paikassa, niin siellä ei ole uima-allasta, mutta vissiin boulderseinä on, niin että sitten kiipeän!

Jee!


Vakavasti puhuen, en ole koskaan aiemmin ajatellut että pitkähköön koulutuspäivään toisella paikkakunnalla voisi yrittää mahduttaa vielä jonkun pienen liikkumisjutun. Aukesi kokonaan ihan uusi maailma - varsinkin jos kouluttautuu Helsingin suunnilla. Pasilan asemalta uimahallille käveli suunnilleen kymmenen minuuttia ja minulla menee uimahommaan kaikkinensa - kun reippaasti tekee - noin tunti. Karkasin koulutuksesta vartin ennen aikojani ja sain mahdutettua uinnin ohjelmaan ennen kotimatkajunaa oikein hyvin, ilman suurta kiireen tuntua. 
Samalla tavalla luulisi että voisi mahduttaa vaikka punttitreeninkin, kun monelle salille kai pääsee kokeilemaan. Voi vaikka päästä edukkaasti.

2 kommenttia:

  1. Mindblowing! Yhdistää työmenoon liikunnan!! Oikeasti cool. Tästä muistin että joskus mullakin oli aika, että "työmenon" aikana kävin vesijuoksemassa juurikin tuolla Mäkelänrinteessä. Pitäisiköhön ottaa uudestaan tavaksi, jos vaan mitenkään pystyy.

    VastaaPoista
  2. Mäkelänrinteen uimahalli on kyllä kiva paikka. Sitten ensi kesäkaudella muistat koestaa uimastadionin maauimalan tai heittäydyt aivan villiksi ja käyt pulahtamassa Leppävaaran maauimalassa.

    VastaaPoista