syyskuujulistus

ajatukset pyörivät pienellä liekillä; lähinnä kai kun en halua suuria ajatella.

Mietin liikuntaa ja liikunnallisuutta.
Mietin rahaa ja taloudellisuutta.
Mietin kirjoittamista ja kirjoituksellisuutta epäilen vähän tuon viimeisen sanan olemassaolon oikeutusta.

Hyvä on, pyöritään sitten pienellä liekillä.Julistan täten syyskuun liikunnallis-taloudellis-kirjoituksellisuuspohdintokuukaudeksi. 

Luvassa postauksia näistä aiheista. jee ja jubilee

Saa esittää postaustoiveita ja -ehdotuksia koska olen lähestulkoon influensseri ja vuorovaikutteinen
8 kommenttia:

 1. Liikunta ja taloudellisuus ovat hyvin aiheita. Kaipaisin molempia enemmän elämääni. Etenkin liikunnallisuutta.

  Mulla on sulle toivepostaus. Olen juuri haastanut sinut blogissani kertomaan nuoruuden kesätöistä.

  VastaaPoista
 2. Mulla pyörii myös nuo kaksi jälkimmäistä mielessä ja kävin jo innoissani klikkaamassa sun "Taloudellisuuspohdinto"-otsikkoa lukulistalla, mutta tekstiä ei vielä/enää ollutkaan olemassa. Toivon, että on tuloillaan.

  Mulla on kirjoituksellinen angsti päällä, kun en pääse yli siitä, että ensin pitäisi purkaa tänne kesän tapahtumat ja reissut (lähinnä itseäni varten, että jäisi muistoksi muuallekin kuin mieleen), mutta siitä en selviä vähillä sanoilla tai varsinkaan kuvilla, joten homma on toistaiseksi aloittamista vaille valmis. Ja pelkään, että mulle käy niinkuin aina käy eli alkaa tuntua siltä, että eihän nyt syksyllä enää voi kirjoittaa kesästä, kun pitäisi olla ajankohtaisia aiheita, mutta jotenkin tästä nyt täytyy päästä eteenpäin ennenkuin alkaa liikaa ahistaa.

  Se on jo selvää, että syksystä tulee säästösyksy. 8 päivää vielä armon aikaa vanhalla sähkösopimuksella, mutta eilen väsäsin excelin (epätyypillistä mulle), jonka tarkoitus on verrata mennyttä ja tulevaa sähkönkulutusta ja hintaa ja sitä, kuinka paljon vähemmän pitäisi kuluttaa, ettei karmiva hinnannousu siirtyisi sellaisenaan maksettavaksi. Että semmosta ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kerrostaloasujana sähkönkulutus ei ole ollenkaan niin pinnalla kuin omakotiasujalla, mutta toki mielessä silti.

   Matka-, loma- ja kesäkertomusten kirjoittaminen kannattaa kyllä, käyn aina välillä omassa blogissani fiilistelemässä jotain juttua :)

   Poista
 3. No ehdottomasti ainakin kissakuvia ja kuulumisia pimenevän syksyn iloksi joka postaukseen, kiitos ;-) ♥

  VastaaPoista
 4. Mietin itse samoja asioita, mutta aika suurella liekillä; liikuntaa, liikunnallisuutta, säästämistä, taloudellisuutta. Siltikään en oikein tunnu päätyväni mihinkään lopputuloksiin niissä mietteissäni, joten mieluusti luen sun postauksia näihin asioihin liittyen, koska saan aina sun kirjoituksista tärkeitä oivalluksia. Vaikka en aina ehdi sun kirjoitustahdissa kommentoimaan postauksiasi, luen ne aina ja poimin kaikista niistä "rusinat pullasta" 💚💛💙💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. liikunta ja liikunnallisuus taitavat mulla olla tällä hetkellä eniten pinnalla :)

   Poista